EXHO: Dé verbinder in de binnenvaart

Maritiem uitzendbureau

Lees verder

De binnenvaartsector is een belangrijke speler in het transport van goederen en personen in Nederland. Om deze sector draaiende te houden, is het belangrijk om voldoende gekwalificeerd personeel te werven. Als professioneel maritiem uitzendbureau hebben wij de kennis en ervaring om de juiste kandidaten te vinden voor vacatures in de binnenvaart.

Maritiem uitzendbureau

Als bedrijf in de binnenvaartindustrie weet u hoe belangrijk het is om gekwalificeerd personeel te hebben om uw werkzaamheden soepel te laten verlopen. Wanneer u moeite heeft om gekwalificeerd personeel te vinden of als u te druk bent om tijd te besteden aan het werven van personeel, kan het inschakelen van een professioneel maritiem uitzendbureau een goede oplossing zijn. Als maritiem uitzendbureau hebben wij de kennis en ervaring om gekwalificeerd personeel te vinden voor tijdelijke en permanente posities.

Team van specialisten

Ons team van specialisten heeft een uitgebreid netwerk in de maritieme sector en kan snel gekwalificeerd personeel aanbieden voor zowel tijdelijke als permanente posities op schepen in de binnenvaart. Wij helpen ook bij het verkrijgen van de juiste documenten en certificeringen om te voldoen aan de vereisten van de binnenvaart.

Filipijns personeel mét werkvergunning

Het personeelstekort raakt op dit moment vrijwel iedere branche en de binnenvaart is hierop geen uitzondering. In samenwerking met Axxaz Marine bieden wij een oplossing voor bemanningsvraagstukken in de binnenvaart. Als een van de weinige partijen kunnen wij Filipijns personeel mét werkvergunning inzetten. Filipijnse werknemers worden vaak gewaardeerd vanwege hun harde werkethiek en hun gedrevenheid om te slagen in hun carrière.

Dit betekent voor u als ondernemer continuïteit, flexibiliteit én u kunt zich volledig richten op datgene dat u graag doet: zorgeloos varen!

Lees meer over Filipijns personeel

Opleider in de binnenvaart

Naast maritiem uitzendbureau zijn wij ook een opleider voor de binnenvaart. In de scheepvaart is er een groot tekort is aan gekwalificeerde mensen. Om de nieuwe generatie aanpakkers aan boord te halen werken wij samen met diverse diverse gemeenten, UWV en Defensie. We stippelen voor elke doelgroep een maatwerk leer/werktraject uit.

Stuurman

Jarenlange ervaring in de binnenvaart

Door onze jarenlange ervaring in het werven van personeel voor de maritieme sector, kunnen wij snel en efficiënt de juiste kandidaten vinden om aan de behoeften van onze opdrachtgevers te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van gekwalificeerd personeel voor de binnenvaart.

Neem contact met ons op