Werkgevers

Personeelsmanagement
in de binnenvaart

Lees verder

De juiste medewerkers vinden en aan je binden: dat is de kunst. Hoe vang je tijdelijke en permanente behoeften aan personeel op? Hoe trek je mensen aan? Wat is een aantrekkelijk én betaalbaar arbeidsvoorwaardenpakket?

Je kunt de volledige regie over het personeelsmanagement aan Exho toevertrouwen tegen een all-in bedrag per jaar. Jij kunt je richten op wat je het liefste doet: zorgeloos varen.

Personeelsmanagement

Wat EXHO Binnenvaart doet:

  • Wij vinden voor jou het juiste personeel
  • Behoefte aan tijdelijk of juist vast personeel? Wij regelen het!
  • Wij verzorgen een aantrekkelijk én betaalbaar arbeidsvoorwaardenpakket
  • Wij nemen alle zorgen uit handen tegen een aantrekkelijk all-in tarief

Filipijns personeel

Exho werkt met personeel van diverse nationaliteiten, waaronder Filipijnse matrozen. Filipijnse matrozen onderscheiden zich door hun werkwilligheid, inzet, ervaring, vakkennis en persoonlijkheid. De matroos of stuurman is vriendelijk en beleefd en levert een positieve bijdrage aan het familiegevoel aan boord. De algemene skills van Filipijnse matrozen zoals koken, schoonmaken en communiceren dragen daaraan bij en er ontstaan vaak hechte vriendschappen tussen de matrozen en hun collega’s.

Wij bieden Filipijnse (licht)matrozen met een werkvergunning aan. Deze matrozen zijn afkomstig uit de zeevaart en beginnen zodra ze aan boord zijn aan de verkorte opleiding matroos binnenvaart. Doorgaans hebben zij in 2 tot 3 maanden tijd het examen van matroos afgelegd. Onze Filipijnse collega’s blijven 6 tot 9 maanden aan boord; weinig wisselingen en bijkomende kosten dus.

Zij kunnen aan het werk onder Nederlandse, Duitse, Belgische en Luxemburgse condities. Ons doel is medewerkers een eerlijke beloning, opleidingsmogelijkheden en vertrouwen te bieden.

Neem contact met ons op

Bekijk onze andere diensten

binnenvaart-personeelsmanagement Personeelsmanagement - EXHO Binnenvaart

Personeelsmanagement

Lees verder »
uitzenden_en_detacheren Personeelsmanagement - EXHO Binnenvaart

Detacheren & Uitzenden

Lees verder »
binnenvaart-scheepsexploitatie Personeelsmanagement - EXHO Binnenvaart

Scheepsexploitatie

Lees verder »