Veelgestelde vragen

Waarmee kunnen we je helpen?

Lees verder

Je kunt op diverse manieren contact met ons opnemen. Klik hier om direct naar de mogelijkheden te gaan.

Neem om te beginnen contact met ons op! Wij maken graag kennis met je en kijken samen met jou naar de mogelijkheden om in de binnenvaart aan de slag te gaan.

Er zijn in Nederland verschillende opleidingsmogelijkheden voor een beroep in de binnenvaart. Je kunt kiezen voor een VMBO en MBO opleiding, via dagscholing of leerlingstelsel. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Voor alle functies zoeken wij met regelmaat personeel. Van matroos tot kapitein en alle functies daar tussenin. Heb je ervaring in de binnenvaart en wil je graag bij ons aan de slag? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

De eisen om als matroos aan de slag te kunnen veranderen. Voor actuele informatie verwijzen wij je naar de website van Bureau Voorlichting Binnenvaart.

Bij Exho kan je doorgroeien tot kapitein van je eigen schip, iets wat bij veel rederijen en familiebedrijven niet kan. Beschik jij over de juiste mentaliteit en inzet? Dan kan je binnen 2 tot 3 jaar kapitein op je eigen schip zijn!

De binnenvaart is een uitdagende sector en biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk aan:

  • 26 weken per jaar vrij
  • Meer dan uitstekend salaris
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • De kans om iets van Europa te zien

Reden genoeg om voor een baan in de binnenvaart te kiezen.