Oplossingen op maat

Binnenvaart uitzendbureau

Lees verder

EXHO is een binnenvaart uitzendbureau dat werkgevers en werknemers bij elkaar brengt. Wij hebben al voor veel binnenvaartbedrijven geschikt personeel gevonden. Dat is echter niet het enige wat we doen. Voor werkgevers verzorgen wij personeelsmanagement, scheepsexploitatie en payrolling.

Binnenvaart uitzendbureau

Exho: hét binnenvaart uitzendbureau

Voor het werk in de binnenvaart moet je geschikt zijn. Het is een vak apart. Dat weten wij bij EXHO. Wij zorgen er dan ook voor dat jij het perfecte personeel tot je beschikking krijgt en dat zij een geschikt contract krijgen aangeboden. Wij selecteren binnenvaart personeel zorgvuldig en koppelen het vervolgens aan een geschikt binnenvaartbedrijf. Van matrozen en stuurmannen tot kapiteins, wij hebben voor iedere functie zo een kandidaat gevonden.

Ben je werkgever?

Om je zorgen uit handen te nemen, kan ons binnenvaart uitzendbureau voor jou ook het personeelsmanagement en de payrolling verzorgen.

Ben je werkzoekende?

Wij helpen jou bij je zoektocht naar een baan in de binnenvaart. Wij zorgen in iedere situatie voor een oplossing op maat.

Neem vrijblijvend contact op

Scheepsexploitatie

Wij zijn meer dan alleen een binnenvaart uitzendbureau. Wij zijn bekend op het gebied van binnenvaart en zijn dus ook in staat de scheepsexploitatie van je over te nemen. Wij verzorgen dan niet alleen het personeelsmanagement, maar ondersteunen je ook met operationele en technische adviesdiensten. Hiervoor betaal je altijd een vast all-in bedrag per jaar.

binnenvaart flexibel personeel

Neem vrijblijvend contact op

Ben je benieuwd wat wij voor jou als werkgever of werknemer kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via +31(0) 162 71 34 00 of maak gebruik van onderstaand formulier.

Contactformulier
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Ongeldige invoer
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring