Matroos gezocht?

Kies voor Exho als uw partner!

Lees verder

In de steeds veranderende wereld van de binnenvaart is één ding constant: de behoefte aan toegewijde matrozen. Als werkgever in deze bruisende sector begrijpt u als geen ander de essentiële rol die matrozen spelen bij het succes van uw bedrijf. Bij Exho vindt u de gekwalificeerde matrozen die u zoekt. Al meer dan twintig jaar zijn wij de vertrouwde partner voor uitzenden en detacheren binnen de binnenvaart, en leveren we betrouwbare vakmensen in de sector.

Matroos binnenvaart gezocht

Waarom kiezen voor Exho?

Als specialist in de binnenvaart begrijpt Exho uw behoefte aan gekwalificeerd en betrouwbaar personeel. Of u nu behoefte heeft aan ervaren matrozen, stuurlieden of kapiteins, Exho biedt een oplossing op maat. Met een internationaal netwerk dat zich uitstrekt van Nederland tot Zuidoost-Azië, voorzien wij u van vakbekwame matrozen die uw schip optimaal laten presteren.

Bij Exho combineren we ervaring, vakmanschap en een persoonlijke aanpak om u de beste service te bieden. Of het nu gaat om scheepsmanagement, detachering, of kortetermijnklussen, ons doel is altijd om de juiste persoon op de juiste plek te leveren. Onze reputatie is gebouwd op het nakomen van onze beloften, en dat vertaalt zich in tevreden klanten die keer op keer bij ons terugkomen.

Wat bieden wij?

  • Breed netwerk: Naast Nederlandse werknemers hebben we toegang tot een divers aanbod aan talent uit onder andere Tsjechië, Polen, Letland en Roemenië. Naast Oost-Europa trekken we nu ook steeds meer Filipijnse matrozen aan voor werk in West-Europa. Onze samenwerking met Axxaz Marine versterkt ons in deze groei.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Onze medewerkers zijn gescreend en getraind om te voldoen aan de hoge eisen van de binnenvaart. We staan bekend om ons vermogen om personeel te leveren dat marktconform wordt gewaardeerd en effectief kan opereren in een internationale omgeving.

Uw voordelen met Exho

  • Snel en efficiënt: Onze uitgebreide ervaring en efficiënte planning zorgen ervoor dat we snel kunnen reageren op uw vraag naar personeel, ongeacht de termijn.
  • Gespecialiseerd personeel: Of het nu gaat om Nederlands, Duits- of Engelstalig personeel, wij voorzien in gekwalificeerde matrozen die met inzet en discipline bijdragen aan de continuïteit van uw schip.
  • Opleiding en doorstroming: We bieden mogelijkheden voor opleiding en doorstroming van personeel, wat zorgt voor duurzame plaatsingen en groei binnen uw bedrijf.

Belangrijk als u matrozen zoekt: Investeer in opleiding en ontwikkeling

  • Werving en Opleiding: Bij Exho focussen we ons op gerichte wervings- en opleidingsprogramma's om getalenteerde en gemotiveerde matrozen aan te trekken en op te leiden. Door te investeren in training zorgt u ervoor dat nieuwkomers snel en effectief hun rol aan boord van uw schip kunnen vervullen.
  • Carrièreontwikkeling: Wij geloven in de kracht van groei. Stimuleer de loopbaanontwikkeling van uw matrozen door promoties en curcussen aan te bieden. Dit geeft hun de kans om hun carrière te verrijken en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.
  • Mentorship Programma's: Koppel nieuwe matrozen aan ervaren bemanningsleden. Deze aanpak bevordert kennisoverdracht en ondersteunt de professionele groei van uw nieuwe medewerkers, zodat zij zich snel thuis voelen en kunnen doorgroeien in hun functie.

uitzenden en detacheren

Matroos gezocht? Schakel Exho in

Matrozen gezocht? Exho staat klaar om uw team te versterken met ervaren en gemotiveerde professionals. Bezoek onze website of bel ons direct om te bespreken hoe wij uw behoeften kunnen vervullen. Stuur ons een e-mail of neem contact met ons op via +31(0) 162 71 34 00.