Zet vaart achter je carrière

Vacature schipper binnenvaart

Ontdek ons aanbod

Een vacature voor schipper binnenvaart vind je bij EXHO. Wij zijn een uitzendbureau voor de binnenvaartsector. Wij helpen werkgevers en werkzoekenden elkaar te vinden. Wij werken voor een groot aantal binnenvaartbedrijven en er zijn dan ook vrijwel voortdurend vacatures voor schippers te vinden.

Wil jij als schipper aan de slag? Dan helpt EXHO je daar graag bij. Wij gaan voor jou op zoek naar een geschikte baan met een prettige werksfeer, prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bij ons na gebleken geschiktheid bijvoorbeeld een vast contract krijgen. Het is voor ons bovendien belangrijk om voor jou een baan te vinden die aansluit op jouw kennis, kwaliteiten en ambities.

Voor het actuele aanbod vacatures kun je kijken op onze vacaturepagina. Als je als schipper op zoek bent naar werk, ben je bij EXHO aan het juiste adres!

Werken als schipper in de binnenvaart

Wij hebben per direct verschillende schippers nodig voor onze klanten: kapiteins, stuurmannen en schippers. Via EXHO vaar je voor opdrachtgevers voornamelijk binnen Nederland, maar ook in België en Duitsland. Je hebt een uitvoerende rol waarbij je bemanningsleden opdracht geeft tot nautische, technische en operationele taken. Daarnaast help je zelf ook mee bij de uitvoering daarvan.

We hebben afwisselend werk in onder meer de tankvaart, containervaart, droge lading en duwvaart. Wij hebben vacatures bij vele opdrachtgevers in de binnenvaart. Je kunt via EXHO aan de slag bij grote rederijen, maar ook bij particuliere scheepseigenaren.

Waarom werken als schipper in de binnenvaart bij EXHO?

Werken bij EXHO biedt vele voordelen. Zo beiden we onder meer:

  • Een goed salaris
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een prettige werksfeer
  • Een gratis leer/werk traject
  • De mogelijkheid om door te groeien naar de functie van stuurman of kapitein
  • Een goede pensioenregeling
  • Een baangarantie in de binnenvaart!

Binnenvaart schipper vacatures

Als je solliciteert bij Exho kijken wij meteen of we een geschikte baan voor je hebben. Voordat je solliciteert, is het wel verstandig te kijken of je aan alle eisen voldoet voor de functie van schipper. Als jij aan onze eisen voldoet, gaan wij voor jou op zoek naar een baan die bij je past. Deze vinden wij zeker in ons grote aanbod vacatures voor schipper binnenvaart!

Bekijk onze vacatures

binnenvaart flexibel personeel

Opleiding tot schipper in de binnenvaart

Ook als je nog geen opleiding hebt, zijn wij er voor je. Je kunt bij ons namelijk werken én leren tegelijk. Je leert het vak van schipper immers door het te doen. Omdat vervoer over water in populariteit aan het toenemen is, hoef jij je geen zorgen te maken over je toekomst. De hoeveelheid werk en vacatures voor schipper in de binnenvaart zal in de toekomst alleen maar toenemen.

Solliciteer voor schipper

IMG 6381 2

Zoek jij een schipper? EXHO helpt je!

Ook als werkgever kun je EXHO inschakelen. Wij helpen je graag de ideale schipper te vinden voor je vacature. Wij houden hierbij rekening met al je wensen en eisen en zoeken altijd naar een oplossing op maat.

Als je meer wilt weten, kun je contact met ons opnemen via +31(0) 162 71 34 00. Wij gaan dan graag voor jou op zoek naar een toekomstige werknemer.