Binnenvaart vacature

Matroos binnenvaart

Lees verder

Ben je op zoek naar een binnenvaart matroos? Deze vind je gemakkelijk via Exho. Wij koppelen als detacheringsbedrijf werkgevers en werknemers in de binnenvaart aan elkaar. Daarnaast kun je ons inschakelen voor personeelsmanagement, scheepsexploitatie en payrolling voor de binnenvaart. Wacht dan ook niet langer en laat ons geschikt personeel voor je regelen.

Ben jij een matroos die op zoek is naar werk in de binnenvaart? Ook dan zijn wij je graag van dienst.

Matroos binnenvaart

Hulp bij het vinden van een binnenvaart matroos

Wij hebben een groot bestand van personeelsleden die direct aan de slag kunnen in de binnenvaart als matroos. Wij helpen je de ideale kandidaat te vinden. Hiervoor hoef je de deur niet eens meer uit. Via onze app Xoek heb jij in een oogwenk de geschikte binnenvaart matroos gevonden. Om ervoor te zorgen dat je de zojuist gevonden werknemer aan je bindt, helpen wij jou ook bij het personeelsmanagement. Hoe trek je bijvoorbeeld mensen aan? En wat is een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket? Wij helpen je deze vragen beantwoorden. Van werving en selectie tot personeelsbeleid, wij regelen het voor je.

Solliciteren als binnenvaart matroos

Wil jij zelf aan de slag als binnenvaart matroos? Ook dan kun je Exho inschakelen. Solliciteer bij ons en als jij geschikt bent, zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt én dat je bij gebleken geschiktheid een vast contract kunt krijgen. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via +31(0) 162 71 34 00.

Bekijk de actuele vacatures