Werk binnenvaart

Lees verder

Ben jij op zoek naar werk in de binnenvaart? De ideale baan vind je bij Exho. Wij zijn een uitzendbureau dat zich uitsluitend richt op de binnenvaartsector. Wij brengen bedrijven in contact met gekwalificeerde werkzoekenden en hopen zo voor beiden een geschikte oplossing op maat te vinden. Als jij werk zoekt én je uitzicht wilt hebben op een vast contract, ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor werk in de binnenvaart?

De binnenvaart is uniek. Het geeft je een vrij bestaan op het water. Voor veel schippers is het altijd al een jongensdroom geweest. Als je kiest voor werk in de binnenvaart, ben je verzekerd van een afwisselende en avontuurlijke baan. Er valt genoeg te kiezen. Zo kun je gaan werken in de vrachtvaart of op een cruiseschip. Ook kun je voor langere of kortere tijd het water opgaan. De echte avonturier kiest voor de wilde vaart en ziet wel hoe de reis gaat verlopen. De binnenvaart is een bloeiende sector omdat deze wijze van vervoer goedkoop en milieuvriendelijk is. Er is dan ook genoeg werk in te vinden. Ga daarom nu nog aan de slag als matroos, stuurman of kapitein!

Leren door te doen

Schipper is een vak dat je leert door het gewoon te doen. Daarom biedt Exho je een uniek leer/werktraject aan, waarbij je al werkend alles leert over het vak van schipper. Als je interesse hebt, kunt je contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken via +31(0) 162 71 34 00.