Zet vaart achter je carrière

Vacatures scheepvaart

Ontdek ons aanbod

Vacatures scheepvaart - Voor iedere functie in de binnenscheepvaart hebben wij diverse vacatures beschikbaar. Van matroos tot kapitein, via EXHO vind jij de baan die bij je past.

Scheepvaart vacatures bij EXHO

EXHO heeft vacatures bij vele opdrachtgevers in de scheepvaart. Denk aan grote rederijen, maar ook aan (kleine) particuliere scheepseigenaren. We hebben afwisselend werk in onder meer de tankvaart, containervaart, droge lading, bunkering, beunvaart en duwvaart.

Bij EXHO richten wij ons specifiek op de binnenvaart. In deze tak van de scheepvaart hebben wij jarenlange ervaring in het opleidingen en plaatsen van onder meer kapiteins, schippers, stuurmannen en matrozen.

Werken bij EXHO biedt vele voordelen. Zo beiden we onder meer:

  • Een goed salaris
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een prettige werksfeer
  • Een gratis leer/werk traject
  • De mogelijkheid om door te groeien naar de functie van stuurman of kapitein
  • Een goede pensioenregeling
  • Een baangarantie in de binnenvaart!

Bekijk de actuele vacatures

binnenvaart flexibel personeel

Opleiden

EXHO investeert in jouw carrière. Of je nu matroos of schipper bent. Of wanneer je een carrière in de scheepvaart ambieert. Bij ons kun je diverse certificaten en diploma’s behalen, zoals het radarpatent en het ADN-diploma.

Samen met diverse gemeenten, UWV en Defensie hebben we leer/werktrajecten voor de binnenvaart opgezet. Als deelnemer behoud je tijdens de verkorte praktijkopleiding Matroos Binnenvaart het recht op salaris/uitkering. De opleidingskosten worden voor je betaald.

Je kunt bij ons werken én leren tegelijk.

Vacatures voor ieder opleidingsniveau

Bij EXHO werken we voor en met veel verschillende opdrachtgevers in de scheepvaart. Daardoor hebben we uiteenlopende vacatures, van leerling matrozen tot kapiteins. Ben je op zoek naar werk, dan vinden we bij één van onze opdrachtgevers altijd de ideale binnenvaart vacature voor jou.

Wil je bij ons komen werken maar hebben we momenteel geen vacature die bij je past? Schrijf jezelf dan toch in. Zo kunnen we je alsnog benaderen voor een toekomstige scheepvaart vacature in de binnenvaart die wel bij je passen.