Schipper binnenvaart

Lees verder

Wil jij aan de slag als schipper binnenvaart? Solliciteer dan bij uitzendbureau Exho. Wij zijn specialist op het gebied van detachering in de binnenvaartsector. Wij bezorgen werkgevers gekwalificeerd personeel en werkzoekenden een baan die perfect past bij hun kennis, kwaliteiten en ambities. Wij bieden iedereen een oplossing op maat.

Schipper binnenvaart

Een carrière als schipper binnenvaart

Exho biedt jou de kans om aan de slag te gaan als schipper binnenvaart. Als je bij ons solliciteert, kun je rekenen op een prettige werksfeer, prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Ook staan wij altijd voor je klaar voor ondersteuning en begeleiding. Wij snappen goed dat jij als schipper graag een baan wilt vinden die aansluit bij je ambities, kwaliteiten en kennis. Maar ook een baan die jou zekerheid biedt met het oog op de toekomst, bijvoorbeeld in de vorm van een vast contract. Wij regelen dit voor je.

Daarnaast is er de mogelijkheid om te leren én werken. Wij bieden een uniek leer/werktraject aan waarbij je al werkend alles leert over het vak schipper. Op deze manier hopen we dat meer jongeren er weer voor kiezen om schipper binnenvaart te worden.

Aan de slag als ondernemer

Wil jij als zelfstandig schipper binnenvaart aan de slag? Ook dat is mogelijk bij Exho! Wij helpen je deze droom te verwezenlijken. Als je de juiste diploma’s hebt behaald en de goede instelling hebt, geven wij je de verantwoordelijkheid over je eigen schip en bemanning. Neem snel contact met ons op via +31(0) 162 71 34 00 of solliciteer direct!

Bekijk de actuele vacatures