Aflosser gezocht

Lees verder

Aflosser gezocht? Deze vind je bij Exho. Wij zijn specialist op het gebied van detachering voor de binnenvaart. Wij zorgen ervoor dat je het personeel krijgt dat jij nodig hebt. Dat is echter niet het enige dat wij doen. Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor personeelsmanagement, operationele adviesdiensten en/of scheepsexploitatie. Daarnaast kunnen wij ook aflossers van dienst zijn die op zoek zijn naar een werkgever. Wij bieden te allen tijde een oplossing op maat.

Aflosser gezocht voor in de binnenvaart

Aflosser gezocht? Stop dan met zoeken, want deze vind je bij Exho. Wij zijn een detacheringsbedrijf op het gebied van binnenvaart. Wij regelen voor jou gekwalificeerd personeel, van een matroos tot eerste kapitein. Voor alle binnenvaartfuncties hebben wij geschikt personeel met de juiste kennis en ervaring. Met onze ondersteuning leiden wij de juiste mensen op voor de klus, die op die manier zelfs uitzicht krijgen op een vast contract. Zowel voor container- of tankervaart als voor bagger- en passagiersschepen.

Xoek: de app voor de binnenvaart

Een aflosser heb je het snelst gezocht via onze eigen app: Xoek. Via deze app matchen wij onze klanten snel met de geschikte leerlingen, matrozen, stuurmannen, kapiteins en ander personeel. Wil je meer weten over onze detacheringsdiensten? Neem dan direct contact met ons op via +31(0) 162 71 34 00. Wij helpen jou graag de perfecte aflosser te vinden!