Binnenvaartkrant vacatures

Lees verder

Blader jij geregeld de Binnenvaartkrant door op zoek naar vacatures? Probeer dit dan eens via Exho. Een baan in de binnenvaart vind je namelijk het gemakkelijkst als je solliciteert bij Exho. Wij zijn een uitzendbureau voor de binnenvaart en helpen iedere matroos, stuurman of kapitein aan een geschikte baan. Als jij denkt de ideale kandidaat te zijn, kun je direct bij ons solliciteren. Ook werkgevers die op zoek zijn naar geschikt personeel, kunnen Exho inschakelen.

Binnenvaartkrant vacatures

Binnenvaartkrant: vacatures van Exho

De Binnenvaartkrant heeft standaard een overzicht van vacatures in de binnenvaart. Als jij interesse hebt in nog meer vacatures, kun je solliciteren bij Exho. Wij regelen als uitzendbureau een geschikte baan voor je met uitzicht op een vast contract. Dit doen wij voor ervaren stuurmannen, kapiteins en matrozen, maar ook voor leerlingen. Wij bieden je de mogelijkheid om tegelijkertijd te werken en leren. Wij hebben verschillende leer-werktrajecten opgezet. Onder andere met diverse gemeenten, het UWV en Defensie. Wellicht is zo’n traject ook iets voor jou!

Op zoek naar personeel in de binnenvaart

Ben jij een werkgever en op zoek naar geschikt personeel voor in de binnenvaart? Plaats je vacatures dan niet alleen in de Binnenvaartkrant, maar laat Exho je helpen de geschikte kandidaten te vinden. Wij zorgen voor de perfecte match tussen werkgever en werkzoekende. Bovendien kunnen wij je daarna ook helpen bij het personeelsmanagement en payrolling. Neem snel contact met ons op als je meer wilt weten. Je kunt ons bereiken via +31(0) 162 71 34 00.